All Hip-Hop Night în club Hai-Hui, Vaslui

Vineri, 28 aprilie 2017, clubul Hai-Hui din orașul Vaslui vă invită la „All Hip-Hop Night„, un eveniment organizat sub egida Exodus Sound. Gazdele de ceremonii vor fi Dripple și Combastos, în seara evenimentului urmând să-și mai facă prezența Bullet, DEMIsEC, Ivu, Andrei Jitca, Laur, Miggit, Ricardo, Arti, Chip și Bunescu. La platane se vor afla de-a lungul serii DJ SBeats, DJ DanielR și DJ Marchi-Blue. În seara evenimentului va avea loc și un concurs de Battle-Rimming.

Combastos și Dripple sunt MC ce se află sub egida casei de producții Exodus Sound. Dripple are piese precum „I’m a Sheikh„, „A fost odată” sau „Fapte„. Combastos are piese precum „Diferit„, „România” sau „Dissabilitate„. Aceștia au și o piesă realizată împreună intitulată „Indiferent„.

Bullet este unul dintre cei mai vechi MC din rap-ul underground românesc. Lansat în anul 2007 în Vaslui, și-a făcut prezența pe 6 materiale discografice, ultimul fiind „Subasediu „Frontu` de Est” ” lansat în anul 2016. Are piese precum „Metamorfoza„, „Ultima oră” sau „Neurocid„.

DEMIsEC este un MC băcăuan afiliat cu casa de producții Fresh Music, respectiv PersonalRecordTV. Are piese precum „Fals!” sau „E Departe!„, dar și producții precum „Fata de liceu” sau „Stai Puțin„, realizate în colaborare cu MC precum Leo sau Minim.

Andrei Jitca, Laur, Miggit, Ricardo și Ivu sunt MC locali din Vaslui. Sunt prezenți pe la evenimentele locale de tip „open mic” atât în orașul Vaslui cât și în Bârlad.

Arti, pe numele său real Ionuț Arteni, este un MC din orașul Vaslui. Are până la ora actuală piese precum „Dive„, „Galben Verde” sau „Rafale„.

Bunescu este un MC afiliat casei de producții Exodus Sound, din care fac parte Dripple, Combastos sau Shader. A lansat până la ora actuală piesa „Iubesc Hip-Hop-ul” sub egida casei de producție.

Evenimentul din clubul Hai-Hui va începe undeva după ora 21:00, intrarea fiind libera. Pentru mai multe detalii sau eventualele modificări, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Lasă un răspuns