Ajutați un colecționar de albume să-și refacă locuința după inundații

Nu  fac des astfel de postări, dar, ăsta chiar m-a lăsat puțin marcat și chiar vreau să vă fac și vouă cunoscut acest incident.

Personal, sunt un colecționar de albume în format fizic, de orice gen muzical, indiferent de format. Colecția mea nu cuprinde multe albume, dar sunt diversificate și se regăsesc pe cd-uri, vinyl-uri sau casete audio. În urma cu câteva ore, am regăsit o postare pe Facebook legată de un incident neplăcut ce l-a avut în prim-plan pe un colecționar de albume.

Un colecționar de muzică a avut recent parte de o inundație, care pe lângă pagubele din casă, i-a afectat și o bună parte din colecția de cd-uri și vinyl-uri. Cu dorința de a-l ajuta să facă rost de niște bani pentru a-și putea pune la punct casa din nou, cd-urile și vinyl-urile afectate de inundație au fost preluate și scoase acum la vânzare.

Albumele sunt foarte variate stilistic (de la Pink Floyd, Metallica, până la Meshuggah, Marduk, Tiamat sau Sabbaton), iar starea în care se află diferă de la aproape noi, foarte puțin ude, până la coperte complet afectate. În multe cazuri, doar albumul propriu-zis (cd-ul sau vinyl-ul, în cazul de față) mai poate fi ascultat. Evident, prețurile sunt reduse pe măsură.

Toate cd-urile și vinyl-urile se livrează imediat și vi se poate oferi detaliile despre starea fiecărui produs în parte.

Din motive evidente, nu se fac rezervări asupra unui album pentru mai mult de 24 de ore.

Pentru cei interesați de o listă completa a albumelor, puteți lua legătura cu Titus Constantinescu, pe pagina sa personală de Facebook. Dacă sunteți interesați de ofertă sau pur și simplu doriți să dați o mână de ajutor, vă poate fi trimisă o listă completă a albumelor disponibile. Aceasta este actualizată permanent, în funcție de vânzările albumelor afectate. Pentru cei ce nu știu, Titus Constantinescu este o persoană cunoscută în underground-ul metal autohton, fiind asociat cu site-ul LetsRock.ro sau pentru concertele ce le organizează sub egida Metal Under Moonlight.

One thought on “Ajutați un colecționar de albume să-și refacă locuința după inundații

Lasă un răspuns