A murit Chester Bennington, solistul trupei Linkin Park

Ziua de 20 iulie 2017 va rămâne întipărită în memoria muzicii rock ca fiind una dintre cele mai triste. Chester Bennington, solistul trupei Linkin Park, a încetat din viață la vârsta de 41 de ani.

Artistul s-a sinucis în locuința sa din California, trupul său fiind găsit de menajera locuinței. Vestea a fost imediat confirmată și de Mike Shinoda, membru al trupei Linkin Park. Ceea ce e mai bizar este faptul că decesul sau a avut loc de ziua de naștere a lui Chris Cornell, solistul trupei Soundgarden respectiv unul dintre prietenii apropiați a lui Chester Bennington, ce s-a sinucis în urmă cu doua luni.

Chester Bennington a fost solistul trupei Linkin Park, considerată una dintre cele mai de succes și influente trupe rock ale ultimilor 20 de ani. Vocea sa se regăsește pe toate cele 7 albume de studio ale trupei, ultimul fiind „One More Light„, lansat în anul 2017. Trupa este recunoscută pentru piese precum „In The End„, „Crawling„, „Breaking the habit„, „Papercut„, „Numb” sau „What I’ve Done„. Ultima lor videoclip, „Talking To Myself” a fost lansat chiar în ziua în care s-a confirmat decesul lui Chester. Acesta a acumulat în doar o zi peste 11 milioane de vizionări pe YouTube.

Chester Bennington a fost, este și vă rămâne în memoriile multora ca fiind una dintre cele mai prolifice voci ale rock-ului mondial din toate timpurile. Doresc sincere condoleanțe familiei și prietenilor artistului.

2 thoughts on “A murit Chester Bennington, solistul trupei Linkin Park

Lasă un răspuns