Concert Phoenix în clubul Rocknrolla din Iași

Sâmbătă, 27 aprilie 2024, clubul Rocknrolla din Iași vă invită la concertul trupei Phoenix. Aceasta va cânta în Iași după aproape 2 ani, ultimul concert având loc pe data de 21 mai 2022. Nicu Covaci și Ovidiu Lipan Țăndărică și-au mai făcut prezența în Iași și pe 9 decembrie 2022, doar că atunci era cu ocazia proiecției filmului „Phoenix. Povestea” de la cinematograful Ateneu.

Phoenix anunță cu ocazia asta reînceperea sezonului de concerte. Nicu Covaci, solistul și fondatorul trupei, a avut mai multe probleme de sănătate, iar trupa a anunțat că va ține fanii informați cu starea sa de sănătate. Totodată, susține că are în față un drum lung de recuperare, motiv pentru care i-a solicitat să continue și să aducă bucurie fanilor în continuare.
Nicu Covaci are o carieră excepțională de mai bine de o jumătate de secol. Trupa Phoenix reprezintă un capitol unic în rock-ul românesc ce merge pe aceeași linie cu cariera sa, având un aer mai degrabă războinic. Phoenix a hrănit spiritual generaţii de români, a lansat mari muzicieni şi piese nemuritoare. Noii membri ai formaţiei au abordat numeroase subgenuri ale rock-ului, traseul stilistic al formaţiei pornind de la muzică beat, rock psihedelic, hard rock, ajungând la etno – rock. Piese celebre au fost, sunt și încă vor fi fredonate de generaţii întregi: „Vremuri„, „Fata Verde„, „Negru Vodă„, „Strunga„, „Canarul„, „Mugur de fluier„, „Mica țiganiadă„, Nunta” sunt capodopere, care încă scriu istoria Phoenix.

Accesul în clubul Rocknrolla din Iași va începe undeva după ora 19:00. Biletele se găsesc în continuare pe rețeaua AmBilet.ro la prețul de 130 de lei. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Lasă un răspuns